BEN DAO OBEĆANJE DELIJAMA: Potrudiću se da dam gol Parižanima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEN DAO OBEĆANJE DELIJAMA: Potrudiću se da dam gol Parižanima (FOTO)

Zvezdin golgeter optimista pred duel sa Svecima.

Od njega se očekuju golovi, od njega se očekuje da bude glavni protagonista novog čuda na Marakani. Zvezdin golgeter El Fardu Ben kao zapeta puška čeka duel sa PSŽ-om koji je zakazan za utorak u 21:00 čas. Napadač sa Komorskih ostrva siguran je će na stadionu "Rajko Mitić" biti sasvim druga priča od one na "Parku prinčeva".

- Siguran sam da neće biti kao u Parizu. Sada igramo pred našim navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pokušaćemo da pobedimo - uverava Ben.

BOLJE NEGO PROTIV LIVERPULA: Evo šta se sve radi na „Marakani“ pred PSŽ, Delije će uživati (FOTO)

NA VOJNO MEDICINSKOJ AKADEMIJI: Operisan selektor Mladen Krstajić (FOTO)

Predstavnike medija pred meč sa Parižanima, zanimalo je da li će Ben savladati golmana francuskog šampiona:

- Nije važno da dam gol već da pobedimo. Napredujemo posle svake utakmice. Potrudiću se kao i svaki napadač da zatresem mrežu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.