BEG U KOMŠILUK? Dva bivša košarkaša Zvezde trenirala sa Partizanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2020, 18:14

BEG U KOMŠILUK? Dva bivša košarkaša Zvezde trenirala sa Partizanom

Zanimljiva situacija.

Dva bivša košarkaša Crvene zvezde, kojima je predviđana blistava budućnost u dresu crveno-belih, trenirala su sa Partizanom! U pitanju su Zoran Paunović i Stefan Momirov, piše Mozzart sport.

Mladi igrači trenirali su tri sedmice pod komandom trenera Andree Trinkijerija, ali se ne zna da li će oni ostati u klubu iz Humske, odnosno da li će se ponovo priključiti treninzima, pošto su crno-beli u petak završili sa treninzima.

Paunović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio lider juniora Crvene zvezde, od njega se puno očekivalo na Malom Kalemegdanu, ali od avgusta više nije član crveno-belih.

Momirov je napustio Zvezdu u februaru, iako su mu predviđali zavidnu karijeru u dresu crveno-belih.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska kik-bokserka Staša Veić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.