BBL: Lučić u produžetku srušio Bajrojt i produžio niz Bajerna

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BBL: Lučić u produžetku srušio Bajrojt i produžio niz Bajerna

Košarkaši minhenskog Bajerna slavili su na svom parketu u 15. kolu nemačke Bundeslige, ali tek nakon dodatnih pet minuta.

Izabranici Dejana Radonjića uspeli su da ostanu perfektni u nemačkom šampionatu, do 14. vezane pobede došli su nakon 45 minuta košarke u "Audi Domu", na kraju je bilo 101:95 (84:84).

Ubedljivi su Bavarci bili u prvoj deonici, koju su dobili sa 29:18, do poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Bajrojt smanjio deficit na sedam poena.

U trećem kvartalu je Bajern uspevao da ostane u prednosti, na kraju su zadržali osam poena viška pred poslednjih 10 minuta.

Ipak, gosti se bude već na startu poslednjeg kvartala, dolaze sredinom deonice i do preokreta, da bi Derik Vilijams na 35 sekundi do kraja poravnao rezultat, Robertson je sa druge strane potom promašio trojku, a onda je u poslednjim sekundama Vilijams imao šut za pobedu, ali ga je promašio.

U dodatnih pet minuta, prevagu je napravio Vladimir Lučić, sa njegovih pet vezanih poena Bajern se odlepio, a potom je na četiri sekunde do kraja sa tri realizivana bacanja srpski reprezentativac dotukao rivala i postavio konačan rezultat.

Na kraju Derik Vilijams (7sk) najefikasniji sa 27 poena, po 17 su dodali Lučić i Đedović, Maodo Lo je upisao 14, dok je dvocifen sa 12 bio i Bartel.

Dangubić bez poena, Jović nije nastupio.

Na drugoj strani Robertson 22 poena, pola koša manje dodao je Bruks (9sk), Hrovat je upisao 13 poena, koliko je dodao i Raivio, dok je dvocifren sa 10 poena bio i Sajfert.

Bajern perfektan sa skorom 14-0, dok je Bajrojt šesti sa 9-5.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BSL: Ne ide bez Srba, drugi vezani poraz Fenera!

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019

Košarkaši Fenerbahčea su nakon 11 vezanih pobeda upisali i drugi poraz u nizu...Izabranici Željka Obradovića poraženi su na gostovanju u Bandirmi, Banvit je slavio protiv favorizovanog rivala sa 83:78...Banvit je odigrao fantastičnu odbranu u prvom poluvremenu, Fener je bio neprepoznatljiv i fascinantno...

Nastavak na Sportske.net...

Teo i Bobi sa klupe gledali kako Vučević dominira i Vilijams rešava Orlando, Vigins eksplodirao, Lejkersi tonu bez LeBrona! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2019, 01:03

Tri utakmice u matine terminu, pobede Klipersa, Bruklina i Minesote...LA Klipersi su u "Stejpls centru" dočekali Orlando Medžik, domaćin je u poslednjem kvartalu slomio ekipu sa Floride i slavio sa 106:96...Orlando je bio daleko bolji rival u prvoj deonici, ali su Klipersi najavili preokret u nastavku,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.