BARSA NE ZNA GDE UDARA: Katalonci vraćaju svoje dete za TRI puta veću sumu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 10:15

BARSA NE ZNA GDE UDARA: Katalonci vraćaju svoje dete za TRI puta veću sumu!

Užasno poslovanje.

Barselona je prethodnih godina poznata kao klub koji pravi mnoge greške na tržištu transfera. Ovog leta bi svojim potezom mogli da priznaju još jednu koja će ih koštati. Naime, Mark Kukurelja izdanak čuvene "La Masije" na korak je od povratka na Kamp Nou.

Kukurelja je ove sezone bio na pozajmici iz Barse u Hetafeu, ali je klub iz predgrađa Madrida rešio da plati 6 miliona evra i otkupi mladog Španca u aprilu. Levi bek, koji ima 21 godinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koštao bi Katalonce oko 15 miliona evra, a sa bonusima ta suma može dostići skoro tri puta veću vrednost od one za koju su ga prodali pre samo par meseci.

Barcelona consider re-signing Marc Cucurella in €15m deal just two months after Getafe triggered option to sign him permanently for €6m https://t.co/poPv3hNc4T

— footballespana (@footballespana_) May 11, 2020

Omaleni bek ove sezone igra najbolji fudbal u karijeri. Zabeležio je 34 nastupa u svim takmičenjima, postigao je jedan gol i zabeležio 5 asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.