BAHATO: Fudbaleri Dortmunda se igraju sa POVERENJEM nacije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 18:46

BAHATO: Fudbaleri Dortmunda se igraju sa POVERENJEM nacije!

Ozbiljna glupost.

Šestorica fudbalera Borusije iz Dortmunda našlo se na stubu srama iz bizarnog razloga. Naime, Džejdon Sančo, Rafael Gereiro, Torgan Azar, Manuel Akanđi i Dan-Aksel Zagadu prekršili su karantin kako bi otišli kod fizera.

- Naravno da fudbaleri moraju održavati svoje frizure, ali veliki je problem što niko od njih nije nosio masku. Takođe, problem je što ni frizer nije nosio masku. Moramo shvatiti ozbiljno celu ovu situaciju, naši fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ne smeju igrati s poverenjem nacije - navodi se u saopštenju kluba sa Vestfalena.

“It is pretty common that our guys must get their hair cut after all these months.

“But it surely is a no-go from both sides to not wear a mask,'' Borussia Dortmund explained. 🥰😎https://t.co/XbeDhZfQ4v

— Legit.ng (@legitngnews) June 4, 2020

Borusija Dortmund trenutno je na drugom mestu Bundeslige sa 60 bodova, 7 manje od vodećeg Bajerna iz Minhena. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola i sve je izvesnije da će Bavarci osvojiti 8 uzastopnu titulu, popularnu "salataru".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.