BAĆUŠKE SU PALE: Selektor Grbić u tri reči OPISAO igru reprezentativaca Srbije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAĆUŠKE SU PALE: Selektor Grbić u tri reči OPISAO igru reprezentativaca Srbije! (FOTO)

Orlovi u direktnom duelu obezbedili drugu poziciju u "C" grupi.

Posle veličanstvene partije srpskih odbojkaša i pobede u pet setova nad Rusijom (izveštaj pročitajte OVDE), selektor Orlova Nikola Grbić izneo je velike pohvale za učinak svojih izabranika.

PROMENIO PLOČU: Po povratku u Italiju Anćeloti osuo PALJBU po Zvezdi! (FOTO)

IZAŠAO JE RASPORED SUPERKUPA ABA LIGE: Evo kad igraju Zvezda i Partizan

– Reči su suvišne. Bila je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to energija i borba. I te setove koje smo gubili, uspeli smo da se vraćamo nakon pet, šest razlike i mogli smo i ubedljivije da slavimo. Momci su sve uradili i više nego dobro. Boli smo agresivni u napadu. To je i jedini način da se pobedi jedna Rusija, koja je pretendent za medalju. Ovo je jedna ekipna pobeda - rekao je Nikola Grbić.

SIGURNA POBEDA: Odbojkašice se spremaju za SP, savladana Turska

Srbija je obezbedila drugu pozciju, ali i dalje ne zna protiv koga će igrati u novoformiranoj grupi, koja se pravi u drugoj fazi takmičenja.

– Ja treniram fantastične momke i to je ono što je najvažnije. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa najjačim ekipama na svetu. Nebitno je u kojoj ćemo grupi igrati, najvažnije je da imamo ovaj pristup, dodao je selektor Srbije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.