Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020, 15:24

Azarova sezona za zaborav: Preskače i Alaves zbog povrede

Belgijanac muku muči sa zglobom

Kakva užasna sezona za Edena Azara! Od povrede do povrede, uz, usput, nekoliko odigranih utakmica.

Belgijanac se taman vratio na teren kada je sezona nastavljena, vezao je dve utakmice na terenu, a onda je opet ispao iz tima zbog povrede.

Kako pišu španski mediji, Azar oseća jake bolove u zglobu, zbog toga je propustio utakmice sa Hetafeom i Bilbaom, a gotovo sigurno neće igrati ni u predstojećem meču sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Alavesom. Belgijanac je danas malo trenirao zajedno sa ekipom, ali kada je na red došla igra na dva gola, to je morao da se skloni.

To jasno govori da Azar nije spreman, da ne može u duele, niti da izdrži neke nove udarce, pa je pitanje kada će se ponovo naći na terenu, pogotovo što je do kraja Primere ostalo još četiri kola.

Iako je došao kao najveće Realovo pojačanje prošlog leta, Azar je imao najgoru sezonu u karijeri, skupio je svega 19 nastupa, postigao jedan gol, dok je za sedam bio asistent.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samo što se vratio na teren, Luka Jović mora u izolaciju!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020

Srećom, rezultati su dobri...Kako prenose španski mediji, Luka Jović će morati u izolaciju na određeno vreme, jer je jedan njegov prijatelj dobio pozitivne rezultate testa na koronavirus...Na svu sreću, Jovićevi nalazi su negativni, ali iz predostrožnosti će morati da provede neko vreme u karantinu...To...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.