Azarov razlog - Evo zbog čega je morao da remek delom izbaci Liverpul! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azarov "razlog" - Evo zbog čega je morao da remek delom izbaci Liverpul! (video)

O golu Edena Azara se priča, međutim, njegov razlog je nasmejao mnoge. A opet, morao je da učini omiljenom saigraču...

Eden Azar je ušao u drugom poluvremenu i nokautirao Liverpul. Pokazao je da je u ovoj formi možda i najbolji igrač sveta, a način na koji je postigao gol će se prepričavati.

"Da li je ovo jedan od mojih najboljih pet golova u karijeri. Nemam pojma, verovatno, tim pre što je protiv Liverpula", rekao je Azar.

A onda je otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog čega je morao da postigne gol.

"Hteo sam da poštedim Kantea, pričali smo na klupi, osetljiv je, nije želeo da gleda penale, i onda sam morao da postignem gol", nasmejao se Belgijanac koji kao i ostatak svlačionice obožava tihog Francuza.

Nna leave story, Hazard dey nakk ball! See strength,skill, movement, close control and finishing! A goal worthy of winning any game. #youbeauty #whatagoal #Hazard #Chelsea #firstblood #secondleglooming #wetearingdownthebridgeonSaturday #YNWA #COMEONYOUREDS pic.twitter.com/JsdHCLpsI1

— Babatunde Koiki (@BabatundeKoiki) 27. септембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.