Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2021, 06:15

Avai pokazao da može da krene po promociju, Gojas razočarao (VIDEO)

Jedini pogodak na meću postigao Žonatan - 1:0

Tradicija, makar ona koja se tiče klađenja, ispoštovanja je u okršaju između Avaija i Gojasa. Jedan tim nije postigao gol na Resakadi u Florijanopolisu, a to je bio gostujući tim, koji ruku na srce i nije imao mnogo šansi da to učini. Bodove je zasluženo osvojio domaćin i približio se vrhu tabele, ali i onemogućio goste da se izjednače na tabeli sa vodećom Koritibom - 1:0 (0:0),

Trenutak odluke dogodio se u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << deset minuta pre kraja utakmice, kada je Žonatan opalio sa ivice kaznenog prosotora, a lopta zakačila Mateusa i lobovala Tadeua.

Jedino što su uspeli gosti u završnici jeste da priprete preko Elvisa sa skoro 30 metara udaljenosti, ali se domaći čuvar mreže Ribeiro dos Santos Gledson nije dao iznenaditi. Gojas je praktično imao po jednu ozbiljnu priliku u oba poluvremena, pošto je u prvom poluvremenu iz neposredne blizine glavom pripretio Nikolas.

Avai igra po principu toplo-hladno, pa je veliko pitanje da li će posle ovako vredne pobede uspeti da napravi kontinuitet i uključi se u borbu za promociju. U narednom kolu ga očekuje gostovanje još jednom kandidatu - Regatasu, dok će Gojas pokušati da se vrati na pobednički kolosek utakmicom protiv Vila Nove na svom terenu.

BRAZIL 2 - 19. KOLO

Nedelja

Vasko - Kruzeiro 1:1 (1:0)

Utorak

Guarani - Remo 2:0 (2:0)

Avai - Gojas 1:0 (0:0)

Pelotas - CRB 0:1 (0:0)

Sampajo Korea - Bruske 2:2 (2:0)

Sreda

Nautiko - Londrina 1:2 (0:1)

Vila Nova - Konfijansa 0:0

23.55: (3,30) Vitorija (2,85) Koritiba (2,35)

Četvrtak

02.30: (2,45) Operario PR (2,85) Ponte Preta (3,10)

23.55: (3,45) CSA (3,00) Botafogo (2,20)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.