Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2020, 22:38

Austrija beži od opasne zone i kreće u juriš na Ligu Evrope

Admira u ozbiljnim problemima posle 12. poraza u sazoni - 0:1

Dobra strvar ozbiljnih fudbalskih sistema takmičenja, poput upravo ovog u Austriji o kome pišemo, jeste to što timovi koji su otišli u plej-aut ne vode isključivo bitku za opstanak, već na kraju sezone mogu da se domognu čak i Evrope. To će pokušati da učini čuvena Austrija iz Beča, koja je savladala Admiru na svom terenu i zaslea na prvo mesto plej-auta, koje zajedno sa drugim mestom garantuje promociju u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << plej-of za Ligu Evrope - 1:0 (0:0).

Austija je danas prekinula niz od pet vezanih remija, ovo joj je bio prvi meč nakon pauze, pa je bilo najvažnije doći do tri boda. U tome je uspela zahvaljujući golu 20-godišnjeg Dominika Frica u 67. minutu. Gigantu iz Beča ovo je bila tek šesta pobeda u ovoj sezoni, dok je Admira doživela 12. poraz, pa je ostala na devet bodova, koliko ima i Tirol.

Ipak, do kraja sezone ima još dovoljno vremena da se svašta izdešava. Austrija u narednom kolu gostuje Sankt Peltenu, dok Admira dočekuje Matersburg.

AUSTRIJA 1, PLEJ-AUT - 1. KOLO

Utorak

Materzburg - Altah 1:1 (1:1)

Vatens Tirol - Sankt Pelten 0:5 (0:3)

Austrija Beč - Admira 1:0 (0:0)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.