Atomski mrav nastavlja po starom, za 18 minuta upisao se i u Arabiji! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Atomski mrav" nastavlja po starom, za 18 minuta upisao se i u Arabiji! (video)

Odlična partija Sebastijana Đovinka u novom klubu.

Fudbaleri Al Hilala ostvarili su pobedu u 20. kolu Premijer lige Saudijske Arabije pošto su na svom terenu ubedljivo slavili protiv Al Kadisije sa 4:1.

Povela je ekipa Zorana Mamića golom Al Abeda u 34. minutu, a prednost je udvostručio Bafetimbi Gomis u 46. minutu.

Zatim je u igru ušao i Sebastijan Đovinko koji je nedavno prešao iz Toronta, Italijan je na debiju za arapski klub uspeo da zatrese >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mrežu u 80. minutu.

Sjajni Italijan je odigrao pas sa Gomisom, naveo na pogrešan pravac nekoliko zbunjenih čuvara i rutinsi plasirao loptu pored protivničkog golmana.

"Atomskom mravu" je bilo potrebno tek 18 minuta da po prvi put zatrese mrežu u dresu Al Hilala.

Sudbinu gostiju zapečatio je Albulajhi u 88 minutu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kup Turske - Sjajni Štimac presudio Galati! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2019, 19:13

Turk Telekom prvi polufinalista...U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa Turske, ekipa Turk Telekoma je ovog popodneva savladala Galatasaraj rezultatom 85:79...Posle prvog poluvremena, Galatasaraj je bio u blagoj prednosti, a ključni period za pobedu Turk Telekoma bila je treća četvrtina koju je tim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.