Atletikov novi minimalac, Madriđani pritiskaju Barsu

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletikov novi minimalac, Madriđani pritiskaju Barsu

Nova "simeoneovska" pobeda Atletika.

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su ekipu Eibara u gostima rezultatom 1:0 (1:0) u 19. kolu Lige Primere.

Atletiko je do vođstva, a ujedno i do pobede došao u 27. minutu kada je Gameiro iskoristio asistenciju Grizmana i pogodio mrežu našeg Marka Dmitrovića za 0:1.

Eibar je ponovo pokazao zbog čega je najveće iznenađenje ove sezone, imao je svojih prilika i ne bi bilo nezasluženo da su Baski došli do boda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

U poslednjih desetak minuta domaći su stvorili tri izgledne prilike, najpre je pokušao Paulo Oliveira, a potom i Inui, ali se Oblak istakao sjajnim odbranama.

Kada je Enrih u nadoknadi vremena šutirao za malo pored gola, bilo je jasno da će Atletiko sačuvati minimalac i osvojiti važne bodove u poteri za Barsom.

Atletiko Madrid sada ima šest bodova manje od Barselone, ali Katalonci imaju meč manje pošto u nedelju gostuju Real Sosijedadu.

Eibar je ostao na sedmom mestu sa 27 bodova, dva manje od Sevilje koja je na mestu koje vodi u Ligu Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atletiko osvaja bodove, Eibar bez sreće

Izvor: B92, 13.Jan.2018

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su Eibar u gostima sa 1:0, u 19. kolu LaLige...Jedini gol na meču je dao Kevin Gameiro u 27. minutu. On je iskoristio pravovremeni centaršut Antoana Grizmana koji je prethodno bio na granici ofsajda...Eibar je bio bolji protivnik, u finišu je mogao do gola, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.