Atletiko predstavio dvojicu novajlija i oprostio se od napadača (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko predstavio dvojicu novajlija i oprostio se od napadača (foto)

Pune ruke posla za "Jorgandžije".

Atletiko Madrid je danas predstavio dva nova pojačanja, u pitanju su hrvatski napadač Nikola Kalinić i kolumbijski defanzivac Santijago Arijas.

Kalinić je došao iz Milana, plaćen je 15 miliona evra i predstavljaće konkurenciju za Grizmana i Dijega Koštu u napadu "Kolćonerosa".

Što se tiče Arijasa, on je plaćen oko 12 miliona evra PSV Ajndhovenau, došao je kao zamena za Vrsaljka, koji karijeru nastavlja u milanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Interu.

Danas je na sajtu kluba sa "Vanda Metropolitana" obelodanjeno i da je ekipu napustio Kevin Gameiro, koji karijeru nastavlja u redovima Valensije.

Visina transfera je oko 16 miliona evra.

Foto: EPA-EFE/Chema Moya

Acuerdo con el @valenciacf para el traspaso de @kevingameiro9. ¡Mucha suerte en esta nueva etapa!

➡ https://t.co/Nl0YHTRfMd pic.twitter.com/2jkuJohKLY

— Atlético de Madrid (@Atleti) 13. август 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.