Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2020, 10:36

Atalanta čeka Juventusovih 25.000.000 za Hatebura, zamena stiže iz Standarda

U Bergamu se ništa ne prepušta slučaju

Shvatio je Hans Hatebur da je u Atalanti dotakao plafon i da je gotovo nezamislivo očekivati da bi u Bergamu mogao da se napravi još neki korak napred, zbog čega je već potvrdio da je u svojoj glavi već stavio tačku što znači da je spreman za novi izazov.

Taj će izazov po svoj prilici biti – Juventus! Holandski mediji već se utrkuju s novim informacijama oko narednog Hateburovog kluba, a prema tvrdnjama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa više strana to će biti upravo torinska Stara dama. Međutim, taj će posao biti daleko od jednostavnog za realizaciju, pošto Atalanta posle još jedne blistave sezone ima pravo da traži mnogo, a na Hatebura je okačena cena od 25.000.000 evra!

Podsetimo, Hatebur u Atalanti igra za 500.000 evra, tako da Juventus neće imati apsolutno nikakvih problema da ponudi ni nekoliko puta veću platu, ali će zato biti jako komplikovano nagovoriti odgovorne u Bergamu da malo spuste cenu. Hatebur je bio apsolutna pokretačka snaga Atalante po desnom boku i odigrao je neverovatne 42 utakmice u protekloj sezoni, koju je završio sa šest asistencija i dva pogotka. Bio je jedan od najstandardnijih u Ligi šampiona, a odigrao je i 32 utakmice u Seriji A!

Dok čeka zvaničnu ponudu Juventusa ili drugih zainteresovanih kupaca, Atalanta je već pronašla Hateburovu zamenu u liku Mergima Vojvode. Desni bek Standarda iz Liježa već je potvrdio za lokalnu štampu da je dogovorio sve lične uslove saradnje sa Boginjom provincije, kao i da su iz Atalante dolazili tri puta da ga gledaju tokom sezone. Sve bi trebalo da bude rešeno već tokom ponedeljka, posle završnog sastanka sa Vojvodinim agentima i predstavnicima Standarda.

Transfer bi trebalo da iznosi negde između 4.000.000 i 6.000.000 evra.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.