Aston Vila žali, VAR uzeo još jednu žrtvu! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Vila žali, VAR "uzeo" još jednu žrtvu! (video)

Engleske sudije nastavljaju da "blistaju".

Juče je Kristal Palas zabeležio minimalnu pobedu na svom "Selhurst parku", heroj domaćeg tima je bio Žordan Aju, ali mnogi bi rekli da je gostima ukraden makar bod.

Situacija koju smo videlu na samom kraju meča jeste vrlo diskutabilna. Kapiten Vile Džek Griliš je bio u sjajnom solo prodoru kada ga defanzivci Palas ruše u šesnaestercu, lopta zatim dolazi do Lensburija koji postiže gol za koji se činilo da donosi bod >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gostima.

Ali takvo mišljenje nije delio i glavni sudija meča, Kevin Frend.

Arbitar je po golu Vile dunuo u pištaljku i dosudio slobodan udarac za domaće a Grilišu dao žuti karton zbog simulacije. Ono što je čudno jeste da VAR nije korišćen ovog puta kako bi se proverila potencijalna greška arbitra.

Veliki deo tamošnje javnosti smatra da je Griliša pretekla reputacija, i sam Lineker je izjavio kako ne razume ovakvu odluku i izostanak korekcije od VAR-a. Na kraju pogledajte i prosudite sami, da li je Vila oštećena?

Pomenuta situacija kreće od 1:33.

The key moments from today’s game. 😔#PL #AVFC pic.twitter.com/m8wcfB36gX

— Aston Villa (@AVFCOfficial) August 31, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.