Izvor: Beta, 22.Nov.2020, 17:48

Arunović osvojila zlato vazdušnim pištoljem u Budimpešti

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je danas zlatnu medalju vazdušnim pištoljem na Otvorenom prvenstvu Madjarske u Budimpešti.Arunović je pobedila rezultatom od 240,2 kruga. Ona je većim delom finala bila druga, iza domaće takmičarke Sare Rahel Fabijan, koja je vodila do 18. hica. Tada je srpska strelkinja preuzela vodjstvo, koje je do kraja sačuvala i osvojila zlato.To je druga medalja za Arunović na takmičenju, nakon što je u subotu istim oružjem osvojila srebro.Sara Rahel Fabijan danas je zauzela drugo mesto sa 238 krugova, a treća je bila njena sunarodnica Mirijam Jako sa 218,5 krugova.U finalu vazdušnom puškom srpska reprezentativka Sanja Vukašinović zauzela je četvrto mesto rezultatom 204,4 kruga.Zlatnu medalju je, kao i u subotu, osvojila olimpijska šampionka Amerikanka Virdžinija Trešer, koja je pogodila 252,1 krug.Madjarska strelkinja Ester Deneš bila je druga sa 251,7 krugova, a treća je bila njena sunarodnica Ester Mesaroš rezultatom 228,8 krugova.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zlato za Zoranu u Budimpešti!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je danas zlatnu medalju vazdušnim pištoljem na Otvorenom prvenstvu Mađarske u Budimpešti...Arunović je pobedila rezultatom od 240,2 kruga. Ona je većim delom finala bila druga, iza domaće takmičarke Sare Rahel Fabijan, koja je vodila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.