Arsenal se nada da bi Ken mogao biti novi Anri

Izvor: B92, 21.Jul.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal se nada da bi Ken mogao biti novi Anri

Arsenal je zainteresovan da do kraja prelaznog roka angažuje fudbalera Juventusa Mojzea Kena (19).

U londonskom klubu se nadaju da bi posle dužeg vremena mogli da dodvedu igrača iz torinskog kluba, koji bi podsetio na nekada Tjerija Anrija.

Juventus namerava da obnovi ugovor sa mladim igračem i obavežu ga da ostane član do leta 2024. godine.

Ipak, sportski direktor Fabio Paratići najavio je da će klub prethodno produžiti ugovor sa mladim igračem do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << leta 2024. godine.

Želja je da se u novo ugovor unese klauzula o opciji prava otkupa za 40 miliona evra. Juventus je spreman da ga proda za 31 milion evra, ali uz tu klauzulu, što Arsenalu ne odgovara.

Englezi žele čistu situaciju, a Juventus mogućnost da Kena vrate posle dve godine za pomenutih 40 miliona.

Za Kena je zainteresovan i Everton. Inače, mladi napadač je na 21 utakmici prošle sezone protivničku mrežu zatresao osam puta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.