Arsenal poslao još jednog fudbalera na pozajmicu

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal poslao još jednog fudbalera na pozajmicu

Ekipa Arsenala je juče završila tri transfera. Ipak, niti jedan igrač nije doveden.

Arsenal je završio prelazni rok, a kao što smo i očekivali, nije dovodeno niti jedno zvučno pojačanje pošto Arsen Venger smatra da sa postojećim sastavom može do trofeja u svim takmičenjima.

Poslednjeg dana prelaznog roka su u Arsenalu, ipak, bili zauzeti, završavali su se transferi nekolicine fudbalera koji su završili na pozajmicama.

O Čubi Akpomu i Ismaelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Benaseru smo pisali, a juče je pred sam kraj prelaznog roka svoj transfer dogovorio i Kristijan Bjelik, mladi fudbaler iz Poljske.

Defanzivac Arsenala će do kraja sezone igrati u Birmmingemu.

Ovaj 19-godišnji fudbaler je debitovao ove sezone za Arsenal u okviru Liga kupa, a do sada je zabeležio dva nastupa za ekipu Arsena Vengera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.