Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020, 10:00

Arsenal ne pristaje na ucene: Ako ne bude veće ponude od 22.500.000 evra Obamejan ostaje do kraja ugovora

Todžije spremne da ostanu bez obeštećenja za još jednog glavnog igrača iz tima

Arsenal neće pristati na ucene kada je u pitanju Pjer Emerik Obamejan. Kako piše londosnki San, na Emirejtsu su odlučili da zadrže odličnog Gabonca do kraja ugovora i neće pristati da ga prodaju "ispod cene", što u ovom trenutku uslovljava situacija izazvana pandemijom virusa korona.

Obamejan ima ugovor do leta 2021. godine i nedeljnu platu od 225.000 evra, a svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pokušaj da se razgovara o produžetku saradnje bio je neuspešan. Želja iskusnog napadača je da napusti London, ali su u klubu spremni na rizik, bez obzira što će biti na čistom gubitku.

Kako navodi San, Arsenal neće pristati na ponudu manju od 20.000.000 funti (oko 22.500.000 evra). U Arsenalu su prethodno najavljivali da neće dozvoliti da im igrači ponovo odlaze bez obeštećenja, kao što je to bio slučaj sa Ramzijem, Vilširom i Velbekom, ali se čini da bi ovoga puta svesno mogli da budu primorani na to. Sa druge strane Mikel Arteta još uvek veruje da je moguće ubediti igrača da produži saradnju, iako ne može da mu garantuje plasman u Ligu šampiona, što je Obamejanova očajnička želja.

Barselona je zimus bila spremna za dogovor, ali su Katalonci odmah odustali kada im je iz Londona poručeno da Gabonac košta 50.000.000 funti (56.000.000 evra). U ovom trenutku se kao zaniteresovani klubovi vode PSŽ, Čelsi i Inter, ali oni ne deluju kao da su spremni da izdvoje ozbiljnu svotu novca za ovog igrača.

Obamejan je postigao 61 gol na 97 nastupa u dresu Arsenala, a u redove Tobdžija je doša iz Dortmunda 2018. godine za obeštećenje od 63.750.000 evra. Ipak, on želi Ligu šampiona, a Arsenal je u ovom trenutku odaljen pet bodova od petoplasiranog Mančester junajteda, a čak osam od četvrtoplasiranog Čelsija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.