Arsenal bi da zbog virusa meč sa Benfikom igra na neutralnom terenu

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 17:40

Arsenal bi da zbog virusa meč sa Benfikom igra na neutralnom terenu

Arsenal je u pregovorima oko toga da se meč Lige Evrope sa Benfikom odigra na nautralnom terenu zbog problema sa koronavirusom u Portugalu.

Duel je na programu 18. februara, ali je situacija sa pandemijom u Portugalu sve složenija.

Vlada Velike Britanije je u strahu da bi novi soj virusa iz Brazila mogao da pređe grenice te razmatra opciju da odbije klubu iz Londona specijalnu dozvolu za put u Portugal.

Otuda su počeli pregovori dve strane o igranju na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neutralnom terenu, ali to će biti problem jer u Lisabonu insistiraju da se meč odigra na njihovom stadionu. Vlada Velike Britanije je 15. januara zabranila ulazak u zemlju putnicima iz Južne Amerike, Portugala i Zelenortskih Ostrva. Smatra se da Portugal ima snažne saobraćajne veze sa Brazilom, što u Londonu smatraju posebno opasnim u ovom trenutku.

Šta će se dalje dešavati svakako da će zavisiti od situacije na terenu, ali situacija trenutno nije obećavajuća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.