Fulam nije šutnuo na gol, najveći identično

Izvor: Mondo, 29.Sep.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fulam nije šutnuo na gol, "najveći" identično

Gotovo pa identični rezultati utakmica u Premijer ligi ovog popodneva.

Everton je u nadoknadi vremena postigao treći gol protiv Fulama i tako jedini ovog popodneva u terminu od 16 časova "pokvario" gotovo pa identične rezultate.

Na čak pet mečeva u ovom terminu videli smo trijumfe timova od 2:0 ili 0:2, dok su "karamele" iskoristile loše izdanje tima Slaviše Jokanovića.

Fulam je, kao nijednom ove sezone, bio bezopasan na "Gudisonu" i za 90 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije uputio  šut ka golu Džordana Pikforda, dok su pobedu domaćinu doneli Sigurdson (x2) i Tosun u nastavku utakmice.

S tim da je Islanđanin promašio i penal: Everton - Fulam 3:0 (0:0).

Totenhem je vezao drugu uzastopnu pobedu u Premijer ligi na gostovanju Hadersfildu (2:0) pogocima Harija Kejna iz prvog poluvremena.

Foto: Tanjug/Mike Egerton/PA via AP

Sjajni engleski napadač je prvo pogodio na asistenciju Kirana Tripijera u 25. minutu, da bi deset minuta kasnije pogodio i iz jedanaesterca. Do kraja meča ostao je isti rezultat na snazi, pa je Totenhem mesec dana bez Delea Alija počeo trijumfalno.

Isti rezultat ostvario je Mančester siti protiv Brajtona (2:0) golovima Sterlinga iz prvog, odnosno Aguera iz drugog poluvremena, dok je Arsenalu bilo potrebno više vremena.

Na "Emirejtsu" je gostovao najveće iznenađenje dosadašnjeg dela sezone, ekipa Votforda, ali kao i Mančester junajted - i Arsenal je uspeo da ih "slomi". Tek u 80. minutu Aleks Ivobi je probio po levoj strani i poslao oštru loptu na Lakazeta, a nespretni Ketkart je petom prosledio u mrežu svog golmana Bena Fostera.

Samo dva minuta kasnije Arsenal je "ponovio" akciju i ovoga puta je u mrežu loptu smestio Mesut Ozil, za sedmu uzastopnu pobedu tima Unaija Emerija.

Loša vest za španskog trenera na ovom meču bila je povreda Petra Čeha.

U ranijem terminu videli smo pobedu Vest Hema protiv Mančester junajteda (3:1), a sve ostale strelce, rezultate i tabelu možete pogledati OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokan će morati nešto da menja, evo šta ga najviše brine!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018

Srpski stručnjak svestan problema posle ubedljivog poraza od Evertona...Posle sedam odigranih kola, Fulam ima pet osvojenih bodova, pošto je danas na ''Gudisonu'' poražen od Evertona rezultatom 3:0...Više od ovog poraza navijače Fulama i trenera Slavišu Jokanovića brine veliki broj primljenih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.