Arnautović pobesneo zbog medija: Novinari mnogo pričaju, a ništa ne znaju

Izvor: B92, 12.Jul.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arnautović pobesneo zbog medija: Novinari mnogo pričaju, a ništa ne znaju

Austrijski fudbaler, srpskog porekla, Marko Arnautović kritikovao je evropske medije nezadovoljan tretmanom i pisanjem oko njegovog transfera u kineski Šangaj.

Šangaj je doveo Arnautovića za 25 miliona evra, a britanski mediji preneli su da je Vest Hem bio primoran da pristane na tako "užasnu ponudu".

Naime, igrač je uporno insistirao na odlasku jer niko više "nije želeo da ga vidi" u londonskom klubu.

"Novinari mnogo pričaju, a ne znaju. Nisu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << timom, ne treniraju i ne igraju sa mnom, ali mnogo pišu o meni u Evropi. Ne znam kako je u Kini, ali u Evropi se mnogo priča o meni", rekao je Arnautović na promociji u redovima kineskog prvaka.

Arnautović će u Kini zarađivati čak 300.000 evra nedeljno.

"Lako je, ja sam igrač koji daje celog sebe za tim. Branim klub i sve u njemu. Spreman sam, celog života sam preuzimao izazove i pritisak. Mogu da se nosim sa tim", samouveren je Arnautović.

Arnautović se u Šangaju, na čijoj klupi sedi Portugalac Vitor Pereira, pridružio Brazilcima Oskaru i Hulku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.