Argentinac je Zvezdina VELIKA želja, a oglasila se i uprava Uniona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentinac je Zvezdina VELIKA želja, a oglasila se i uprava Uniona (FOTO)

Crveno-beli će se okupiti 11. juna.

Franko Soldano je jedan od igrača o kojem se spekuliše, da bi u predstojećem prelaznom roku mogao da dođe u Crvenu zvezdu. Argentinac je trenutno član Uniona Santa Fe, o kojem je objavljen tekst u El Litoralu. Napravljena je i analiza ko bi mogao da dođe u ekipu, odnosno da ode. Među njima se spominje i 23-godišnji napadač čija je vrednost prema specijalizovanom sajtu Transfermarkt pet miliona evra.

- Ako stigne ponuda za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Soldana ili bilo kog igrača Uniona, uprava će je analizirati - navedno je u tekstu na argentinskom portalu.

DUELO DE JUGADORES:

¿A quién elegís?

🔁RT: Franco Soldano

❤️FAV: Javier Correa pic.twitter.com/ZcdY4go5Hl

— Botingol (@botingol) May 17, 2018

Očigledno je da uprava Uniona želi da dobro naplati usluge igrača kome ugovor važi još dve godine. Međutim, prema saznanjima Sportskog žurnala, čelnici prvaka Srbije planiraju pozajmicu, što ne odgovara Argentincima. Tako da su šanse da se nađe "zajednički jezik" u ovom trenutku mininalne. Ipak, ostaje da se vidi da li će do promene doći.

Fudbaleri Zvezde će se okupiti 11. juna, na počerku priprema za predstojeću sezonu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.