Arema bez četvorice reprezentativaca, ali s vaskrslim Čarobnjakom

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arema bez četvorice reprezentativaca, ali s vaskrslim Čarobnjakom

Raport iz Indonezije

Bio je spreman za odstrel, a onda se situacija promenila iz korena. Huan Pablo Pino, nekadašnji as Monaka, Galatasaraja i Olimpijakosa, a sada vedeta Areme počeo je da opravdava status zvezde u Indoneziji tek u poslednjih desetak dana.

Nekadašnji reprezentativac Kolumbije i veliki talenat, zbog koga je i zavredeo nadimak Čarobnjak, obreo se u aprilu ove godine u zemlji sa 18.000 ostrva, i posle 12 utakmica u dresu novog kluba najzad uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da zatrese mrežu i podeli par asistencija. Forma Ljutih lavova je u uzlaznoj putanji, pa su čelni ljudi Areme odustali od ideje da se reše ofanzivca.

Klub iz Malanga danas odmerava snage sa PSM Makasarom, a mogao bi da bude drastično oslabljen neigranjem četvorice standardnih prvotimaca koji su pozvani u selekciju Indonezije za subotnji duel sa Fidžijem.

Makasar je tim koji konkuriše za najviši plasman, za šta je garant šef struke Robert Alberts. Holanđanin ima dug staž u Aziji, a upravo je sa Aremom pre sedam godina bio najbolji u Indoneziji. U tim je doveo dvojicu vezista iz zemlje vetrenjača, Pluima i Kloka, angažovao francuskog defanzivca Pola iz Dižona, koji su postali nosioci igre. Nedavno je PSM napustio najbolji strelac Reinaldo, ali je tim i bez njega nastavio da beleži dobre rezultate.

U Indoneziji domaćin pobeđuje u 57 odsto utakmica, remi dolazi na 25, a slavlje gostiju u 18 odsto mečeva.

INDONEZIJA 1 - 22. KOLO

Subota

Gresik Junajted - Bajangkara 0:5 (0:3)

Nedelja

Bali Junajted - Mitra Kukar 6:1 (3:0)

Persija - Persela 2:0 (0:1)

Ponedeljak

Persipura - Persib 0:0

Perseru Serui - Madura Junajted 2:0 (1:0)

Utorak

Srivijaja - Persiba Balikpapan 1:0 (0:0)

Sreda

13.30: (1,57) Arema Kronus (3,80) PSM (4,70)

13.30: (1,72) PS TNI (3,90) Barito Putra (3,60)

Četvrtak

13.30: (1,55) Semen (3,90) Pusamania Borneo (4,70)

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.