Antić kremiran u Madridu, ispraćaj u Srbiji kada se steknu uslovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 20:40

Antić kremiran u Madridu, ispraćaj u Srbiji kada se steknu uslovi

Slavni trener preminuo u ponedeljak posle kratke i teške bolesti.

Legendarni srpski fudbalski trener Radomir Antić kremiran je u sredu u Madridu, dva dana pošto je preminuo u 72. godini.

Kako je porodica i najavila, legenda srpskog fudbala biće sahranjena u Srbiji kada se za to budu stekli uslovi, posle završetka pandemije korona virusa, pišu Večernje novosti.

Antić je prvi i za sada jedini trener koji je sedeo na klupi madridskih velikana Atletika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Reala, kao i Barselone. On je skoro kompletnu trenersku karijeru proveo u Španiji, jer je osim tri najveća tamošnja kluba u periodu od 1988. do 2004. godine vodio još Saragosu, Ovijedo i Seltu, a treba istaći da je na klupi Ovijeda sedeo dva puta, dok je Atletiko vodio u tri navrata.

Bio je selektor Srbije koju je odveo na Svetsko prvenstvo 2010. godine, ali spletom nesrećnih okolnosti nije uspeo da se plasira sa Orlovima u nokaut fazu turnira u Južnoj Africi.

Poslednje trenerske angažmane, Antić je imao u Kini gde je vodio Šandong Luneng 2012. i 2013. godine, odnosno Hebei dve godine kasnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.