Anjeli: Svi žele u Superligu, telefon ne prestaje da mi zvoni

Izvor: B92, 21.Apr.2021, 17:28

Anjeli: Svi žele u Superligu, telefon ne prestaje da mi zvoni

Prvi čovek Juventusa i jedan od potpredsednika Superlige Evrope Andrea Anjeli još jednom je prokomentarisao krah ovog projekta.

Njegova prva reakcija je potvrdila da od ESL-a neće biti ništa, ali da to generalno nije bila loša ideja.

Nešto kasnije, istakao je da postoji veliki broj klubova koji je zapravo zainteresovan za Superligu i da mu telefon neprestano zvoni.

"Taj projekat je predivan. U poslednja 24 sata telefon ne prestaje da mi zvoni. Ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vam ni nabrojati koliko klubova me zvalo i pitalo šta trebaju da urade kako bi igrali u Superligi", rekao je Anjeli i prokomentarisao zbog čega su Englezi istupili u utorak uveče.

"Da su Englezi ostali dosledni, to bi ugrozilo Premijer ligu i britanska vlada bi to shvatila kao napad na Bregzit i svoju političku strategiju".

Predsednik UEFA Alekdandar Čeferin je Anjelija, svog donedavnog saradnika, nazvao "zmijom" koja mu se ne javlja na telefon.

"Da tražite dopuštenje drugih za ovakve projekte, nikada ih ne biste realizovali. Takođe, nemoguće ih je sprovesti, a da usput ne izdate neko prijateljstvo. Međutim, odnosi među ljudima se menjaju na bolje i na gore. Uveren sam da ćemo i nakon svega razgovarati. Što se tiče toga da sam neviđena zmija, predsednik UEFA bi morao da zna kako fudbalska industrija nije poznata po tome da u njoj vladaju iskrenost, poverenje i pouzdanost. Upravo suprotno", poruka je Anjelija za Čeferina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.