Izvor: RTS, 31.Jul.2022, 12:04

Ančeloti o Barsinim pojačanjima i Realovom "Bermudskom trouglu"

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je da poštuje ekipu Barselone, koja je najavila borbu za trofeje u predstojećoj sezoni, prenose španski mediji.
Real je rano jutros u Pasadeni u Kaliforniji pobedio Juventus sa 2:0, golovima Karima Benzeme i Marka Asensija, a Ančeloti je posle meča pričao o igri svog tima, ali i o Barseloni.

Real nije bio previše aktivan u prelaznom roku, dok je Barselona iako ima finansijske probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << angažovala Roberta Levandovskog, Andreasa Kristensena, Frenkija Kesija i Rafinju.
"Ništa me više ne čudi u fudbalu. Oni slažu vrhunski tim, ali ja se brinem samo za svoj. Poštujemo Barselonu", rekao je Ančeloti.
Trener Reala je govorio o najboljem napadaču madridskog kluba Karimu Benzemi, kao i o Luku Modriću.
"Benzema je najbolji, on sve apsolutno dobro radi. Nije lako protivničkim odbrambenim igračima, teško ga čuvaju. Kazemira, Modrića i Tonija Krosa zovem Bermudski trougao, jer u njemu nestaje lopta. Ovaj tim nikada neće da izgubit glad za trofejima dok ima njih trojicu", zaključio je Ančeloti.
Real će u prvom kolu nove sezone u La ligi 14. avgusta gostovati Almeriji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Anćeloti: Barselona slaže vrhunski tim

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2022

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je da poštuje ekipu Barselone, koja je najavila borbu za trofeje u predstojećoj sezoni, prenose španski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.