Anćeloti dobio bitku sa Milanom, dobija pojačanje u januaru?

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti dobio bitku sa Milanom, dobija pojačanje u januaru?

Napadač je željena "roba" na Apeninima.

Napoli će po svemu sudeći biti aktivan na tržištu ove zime.

Korijere delo Sport tvrdi da je tim sa San Paola postigao dogovor sa Đenovom o kupovini Kristijana Kouamea.

Internacionalac iz Obale Slonovače je proteklog leta stigao iz Ćitadele i ostavio veoma jak utisak na najjače italijanske klubove.

Milan je u jednom trenutku bio favorit za njegovo dovođenje, ali "Partoenopei" su prvi reagovali i ponudili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 25 miliona evra ekipi iz Đenove.

"Grifoni" neće dobiti samo novac, već i dvojicu fudbalera Napolija, u pitanju su Adam Una i Amin Junes koji nisu imali zapaženu minutažu kod Karla Anćelotija.

Kouame može da igra na nekoliko pozicija u napadu, a upravo na tom delu terena je Karleto i priželjkivao pojačanje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ozvaničeno - Napoli doveo vezistu!

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019

'Partenopei' se pojačali iz Đenove...Dvadesetjednogodišnji Kristijan Kuame je prvo pojačanje vicešampiona Italije...Fudbaler iz Obale Slonovače će ipak ostati na 'Luiđi Feraris' stadionu do kraja sezone, tako da će se novim saigračima iz Napulja priključiti tek u julu...Transfer je vredan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.