Izvor: RTS, 07.Maj.2021, 13:13

Ančeloti: Premijer liga je kvalitetnija od Serije A

"Najbolji igrači i treneri su deo Premijer lige Engleske", rekao je italijanski stručnjak koji sedi na klupi Evertona.
Ovo se nije promenilo ni tokom pandemije. Ono što, prema proceni Ančelotija, čini razliku između engleskih i italijanskih timova, između engleskog i italijanskog takmičenja (mada i drugih takmičenja), nije preteerano izmenjeno.

 "Kvalitet čini razliku, a kvalitet dosta košta. najveći  klubovi su patili dosta u poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vreme. Međutim, pored svega, Mančester Siti je doveo Rubena Dijasa, Ferana Toresa i Akea, dok je Čelsi potpisao ugovore sa Vernerom, Havercom, Čilvelom, Ziješom... Barselona i Real Madrid, s druge strane, nisu dovodili igrače", rekao je Ančeloti.
I pored toga, Žoze Morinjo je nakon odlaska iz Totenhema otišao u Romu, gde će biti trener od naredne sezone. Ovo posebno raduje Ančelotija, jer je reč o klubu za koji i sam navija.
"Nisam to očekivao, ali sam se veoma obradovao. Poželeo sam mu sreću. On donosi znanje, entuzijazam... On je odličan trener", naglasio je Ančeloti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.