Ančeloti: Poraz koji mnogo boli

Izvor: B92, 05.Feb.2023, 22:23

Ančeloti: Poraz koji mnogo boli

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti izjavio je posle poraza od Majorke u španskoj Primeri da je to "poraz koji mnogo boli".

"Poraz koji mnogo boli. Očekivali smo ovakav meč, težak, sa puno faulova i prekida igre. Mi generalno nismo odigrali toliko loše. Više je to bila netipična utakmica", izjavio je Ančeloti na konferenciji za novinare posle meča.

Real je u gostima poražen od Majorke sa 1:0, u meču 20. kola španske Primere. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Ovaj poraz utiče na prvenstvo, ali sada smo usredsređeni na Svetsko klupsko prvenstvo i idemo tamo sa puno entuzijazma. Nemamo vremena da se zadržavamo na ovom porazu. Idemo da osvojimo Svetsko prvenstvo, a onda se okrećemo Primeri i borićemo se do kraja. Ostalo je još dosta utakmica", dodao je Ančeloti.

Real je trenutno na drugom mestu na tabeli sa 35 bodova, pet manje i utakmicom više od prvoplasirane Barselone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.