Izvor: RTS, 02.Mar.2021, 11:00

Ančeloti: Četvrto mesto sa Evertonom ostvarenje sna

Karlo Ančeloti je mnogo toga osvojio u svojoj karijeri, ali i pored toga naglašava da bi mu se san (ili barem jedan od snova) ostvario kada bi sa Evertonom bio četvrti u Premijer ligi.
Njegov tim je nedavno savladao Sautempton, a ukoliko pobedi Vest Bromvič Albion u četvrtak mogao bi da stigne do četvrtog mesta, ispred Čelsija i Liverpula koji igraju kasnije tog dana.

„Ne znam koliko bismo se zadržali na toj poziciji, ali veoma bih voleo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da do nje dođemo. Nije bitno koliko tu ostanemo. Prosto, moramo da osetimo to, da vidimo kakav je osećaj. To bi bilo ostvarenje sna, ali sezona je duga", rekao je italijanski trener.
Everton je sedmi na tabeli Premijer lige. Ima 43 boda, a odigrao je 25 utakmica.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.