Amerikanka dobila Bogdanov dres na poklon, a najveći šok je tek usledio (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanka dobila Bogdanov dres na poklon, a najveći šok je tek usledio (VIDEO)

Sakramento je kod kuće pobedio Nju Orleans sa 122:117, a jedno veliko iznenađenje na poluvremenu je izazvalo da čitavoj hali zasuze oči.

U porodici Krop su svi navijači Kraljeva i zato je klub rešio mami porodice uruči poklon u vidu dresa Bogdana Bogdanovića.

Njih su izveli na teren na poluvremenu i onda je podignuta kutija ispod koje je bio dres srpskog košarkaša, a ćerka ga je predala majci.

I dok su one pozirale sa dresom usledilo je još veće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iznenađenje, iz druge kutije je izašao ni manje ni više nego gospođin sin koji je pripadnik mornarice i upravo se vratio sa misije u nekoj od zemalja na bliskom istoku.

Gospođa je od šoka samo klekla i počela da plače kao kiša, a ovaj emotivni susret majke i sina izazvao je aplauze, ali i plač kod mnogih drugih na tribinama, čak je i Bogdan Bogdanović to podelio na svom Tviteru.

https://t.co/ucxXE1Z1pp— Bogdan Bogdanovic (@LeaderOfHorde) 24. децембар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.