Amber se povredio, u suzama napustio teren VIDEO

Izvor: B92, 08.Feb.2023, 19:52

Amber se povredio, u suzama napustio teren VIDEO

Francuski tenser Igo Amber morao je da u suzama preda meč osmine finala na turniru u Monpeljeu.

Amber, koji je dobio vajdl-kartu da bi se takmičio na turniru, predao se posle završetka drugog seta koji je izgubio u taj-brejku.

On je prvi set meča sa Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom dobio sa glatkih 6:1, a onda je na 1:4 u taj-brejku drugog seta, imao težak pad prilikom čega se povredio.

Ukazana mu je medicinska pomoć, ali meč nije mogao da nastavi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u suzama je napustio teren.

Davidovič Fokina je odmah posle pada protivnika, koji je pokušavao da stigne jednu loptu, došao da se uveri da li je Amber dobro.

Još se ne zna kakav je stepen povrede Francuza i da li će moći da se takmiči u narednih nekoliko nedelja.

Amber je nedavno u Dejvis kup meču sa Mađarskom ostvario obe pobede, protiv Martona Fučovića i Fabijana Marošana i tako pomogao ekipi da se kvalifikuje za nastavak takmičenja u septembru.

Na turniru u Monpeljeu, u četvrtfinale je prošao i Italijan Janik Siner.

Njemu je Marton Fučovič bez borbe predao meč zbog povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.