Alegri već bivši, novo lice viđeno na treningu Bjankonera?

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri već bivši, novo lice viđeno na treningu "Bjankonera"?

Čelnici Juventusa se trude da nađu kvalitetno rešenje za sve strane.

Još uvek ništa nije konačno, sastanci Alegrija sa Paratićijem i Anjelijem traju i danas.

Podsetimo još od sinoć je "vruće" u Torinu, predmet razgovora jeste ostanak trofejnog stručnjaka ili konačni rastanak.

Velika trenerska imena poput Gvardiole i Zidana su nemoguća, dok je Konte izgleda blizu potpisa saradnje sa mrski rivalom sa "Meace". I pored svega ovoga Juventus nastavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se priprema za 37. slavljeničko kolo sa Atalantom koje se igra u nedelju.

Ono što je upadljivo jeste prisustvo novog lica na trening pripremi pred taj meč.

Naime, prema pisanju uglednog italijanskog novinara Đanluke Di Marcia, treningu prvotimaca Juventusa je posetio italijansko-nemački trener Domeniko Tedesko.

Bivši trener Šalkea je primećen u trening centru "Bjankonera" . Mladi stručnjak je vodio bundesligaše skoro dve godine, otpušten je sredinom marta ove godine posle poraza od strane Mančester Sitija u Ligi šampiona u revanš meču osmine finala na "Etihadu" sa 7:0.

Čisto poseta ili je u opticaju za Alegrijevo mesto ostaje da se vidi u bliskoj budućnosti.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ništa od Murinja, Lion dobio novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2019, 21:09

Proradila brazillska veza u "Lavovima" iz Lige 1...Vrteška trenera se nastavlja, danas smo već imali najveću vesti koja nam stiže iz Italije oko smene Alegrija...Francuzi takođe imaju velike i pomalo neočekivane vesti za fudbalski svet...Već duže vreme se zna da će Bruno Ženezio napustiti ulogu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.