Alegri: Real je najveći,ali sam mu rekao ne zbog Juventusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri: Real je najveći,ali sam mu rekao "ne" zbog Juventusa

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri potvrdio je da je odbio da ovog leta preuzme Real Madrid jer je dao reč torinskom klubu za ostanak.

Alegri je bio jedan od kandidata posle iznenadne ostavke Zinedina Zidana, ali je Real morao da se kasnije okrene Đulenu Lopetegiju.

"Glavni razlog zašto sam odbio Real je jer imam maksimalni respekt prema Juvnetusu i činjenica da držim reč. Real je najveći klub na svetu, san svakog trenera, ali sam mirno doneo odluku", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Alegri za italijanski magazin "Stile Mese".

Italijanski stručnjak priznaje da je počastvovan što je dobio poziv kraljevskog kluba.

"Rekao sam "ne" jer sam dao reč predsedniku kluba Andrei Anjeliju", rekao je Alegri, uz napomenu da postoji mogućnost da u budućnosti dođe u Madrid.

Alegri je četiri godine na klupi Juventusa, osvojio je isto toliko trofeja prvaka Italije i Kupa, ali je izgubio i dva finala Lige šampiona.

Ranije je vodio Milan, Kaljari, Sasuolo, Grozeto, SPAL i Aljaneze.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.