Albanija za selektora dovodi jednog od najpoznatijih trenera na svetu?

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanija za selektora dovodi jednog od najpoznatijih trenera na svetu?

Nezadovoljni Albanci smeniće Edija Reju, ponuda upućena zaista zvučnom imenu.

Izgleda da je kraj Karla Anćelotija blizu, a potvrda je stigla iz Albanije.

Naime, Armat Duka, predsednik albanskog saveza je rekao da je Anćeloti prva meta.



"Koliko znam, De Laurentis traži novog trenera, žao mi je zbog Karla, ja sam milanista. Ali, ako prihvati ponudu, to će biti sjajno rešenje
", dodao je Duka.

Zanimljivo, jedan od najpoznatijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << albanskih igrača, Hisaj nema baš dobru saradnju sa trenerom u Napoliju.

Podsetimo, Anćeloti je pod velikim pritiskom, Napoli daleko od vrha, na leto sigurno odlazi, a ako izgubi od Milana i Liverpula, odnosno ne plasira se u top 16 fazu Lige šampiona, dobiće otkaz već početkom decembra.

Na klupi Albanije je Edi Reja, nisu zadovoljni rezultatima, od aprila je selektor i za novi ciklus planiraju još zvučnije ime.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.