Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2020, 18:44

Alba odradila više od polovine posla, Andrić dvocifren

Ima tim iz Berlina ogromnih 35 razlike pred drugi duel sa Getingenom

Bajern je sinoć kiksnuo protiv Ludvigzburga i doveo se u nezgodnu situaciju, dok Alba to nije sebi dopustila. Slavio je tim iz Berlina protiv Getingena sa 93:68 i tako na ubedljiv način skoro pa izborio plasman u polufinale. Alba ima čak 35 razlike pred drugi duel sa Getingenom.

Alba je krenula jako, a druga četvrtina je bila ta koja je najavila Getingenu da u ovom (dvo)meču nema šta da traži. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dobili su žuti 17 poena razlike drugu deonicu i time rešili pitanje pšobednika meča. Treća deonica je bila još ubedljivija, pa da Getingen nije dobio poslednju četvrtinu sa 28:12, bila bi to prava katastrofa za taj tim.

Ovako je bar sačuvao teoretske šanse...

Pejton Siva je meč završio sa 15 datih poena, dok je Kavano dodao 13 i šest skokova. Kod Getingena je bio najbolji srpski košarkaš Mihajlo Andrić koji je bio najbolji strelac tima sa 13 poena.

Nema njegov Getingen previše šansi u narednom meču sa Albom, biće mu potrebno čudo pa da prođe u polufinale.

BUNDESLIGA – četvrtfinale

Sreda

Bajern – Ludvigzburg 83:87

Frankfurt – Ulm 61:101

Četvrtak

Getingen - Alba 68:93

/Andrić 13 - Siva 15/

20.30: (2,10) Bamberg (14,00) Oldenburg (1,80)

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...





Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.