Alarmi upaljeni, poznata cena za jednog od najboljih defanzivaca na planeti!

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alarmi upaljeni, poznata cena za jednog od najboljih defanzivaca na planeti!

Ko je spreman ovo da plati?

Pisali smo nedavno kako je Kalidu Kulibali jasan u nameri da nakon Napolija ne nosi dresu Juventusa, ali i da ne bi imao ništa protiv ako bi četiri kluba pokušala da ga presele u svoje redove.

U pitanju su španski giganti Real i Barselona, kao i Pari sen Žermen i Mančester siti.

Senegalac je pod Vezuvom izrastao u jednog od najboljih štopera na planeti, brojni klubovi su pokušavali da ga dovedu u prethodnom periodu, ali Aurelio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << De Laurentis nije popuštao, tražio je ogroman novac za svog defanzivca, koji nije imao problem sa tim da ostane u klubu koji ga je lansirao među zvezde.

Ipak, stvari su se promenile, predsednik Napolija je rešio da na leto napravi smenu generacija, nekoliko važnih fudbalera bi klub moglo da napusti bez obeštećenja, Kaljehon i Mertens ostaju bez ugovora i sva je prilika da će da produže dalje, mada se u poslednje vreme šuška da bi Belgijanac mogao da ostane.

Kako bi se napravila kvalitetna smena, potreban je veliki novac, pa je De Laurentis voljan da proda neke od najvrednijih pojedinaca u svojoj ekipi, ali po zadovoljavajućoj ceni.

Među njima je i Kulibali, koji bi prema informacijama "Korijere delo Sporta" na leto mogao da ide za 100 miliona evra.

On ne želi da prihvati manje za možda i najvrednijeg svog igrača u ovom trenutku, traži dakle rekordan novac kada su štoperi u pitanju.

Videćemo da li je neki od evropskih velikana spreman da ga obori za usluge 28-godišnjeg defanzivca, jedno je sigurno, Senegalac je sve bliži odlasku iz kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi plan za leto, Junajted ponovo obara svetski rekord?

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020

Na Old Trafordu sve više razmatraju ovu mogućnost...Isplatio je Mančester junajted čak 85 miliona evra kako bi doveo Harija Megvajera, ali prema nekim navodima sa Ostrva ovog leta "crveni đavoli" bi mogli da obore sopstveni rekord kada su u pitanju defanzivci...Kako prenosi San, Junajted je najveći...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.