Al Smuđa na treningu Srbije: Da li su osmesi prekrili sve? VIDEO

Izvor: B92, 30.Nov.2022, 11:15

Al Smuđa na treningu Srbije: Da li su osmesi prekrili sve? VIDEO

Novinar B92.net Stefan Smuđa prisustvovao je trening Srbije nakon razočaranja protiv Kameruna, a pred meč odluke sa Švajcarskom.

Dan posle remija sa Kamerunom protekao je prilično mirno i u bazi "orlova".

Kapiten Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić su na pres konferenciji svojim rečima značajno umirili uzburkane strasti nakon razočaranja protiv Kameruna.

Dok odbrojavamo dane do meča odluke sa Švajcarskom, "orlovi" su trenirali sa očiglednim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osmesima na licu, bar tokom tih 15 minuta kada su ih snimale kamere.

A sve će biti definitivno jasno u petak od 22 časa, da li ćemo slaviti prvi plasman u osminu finala posle 24 godine, ili će se naši fudbaleri pakovati za povratak kući.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.