Ako se po jutru dan poznaje, i ovaj Ernesto će biti revolucionar!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2017, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako se po jutru dan poznaje, i ovaj Ernesto će biti revolucionar!

Katalonci imaju novi pečat.

Barselona je večeras zabeležila šestu uzastopnu pobedu u Primeri i sedmu u svim takmičenjima, posle poraza od Real Madrida u Superkupu Španije.

Barsa je slavila u Đironi rezultatom 3:0, a Ernesto Valverde je zabeleži najbolji start u istoriji kluba.

Njegov učinak na startu sezone glasi - šest pobeda, 18 bodova, uz gol razliku 20:2. što je najbolji početak u istoriji kluba posle šest odigranih mečeva.

Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će imati priliku da nastavi ovaj niz narednog vikenda kada na Kamp nou stiže ekipa Las Palmasa, a nakon toga sledi reprezentativna pauza.

Za sada je sigurno da će Barselona i na tu pauzu otići kao lider na tabeli pošto ima četiri boda više od Atletiko Madrida, kom upravo ide u goste odmah nakon mečeva reprezentacija u kvalifkacijama za SP.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.