Ako bude KAO u JEREVANU, sa Moldeom NEMA PROBLEMA

Izvor: Mondo, 17.Jul.2019, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako bude KAO u JEREVANU, sa Moldeom NEMA PROBLEMA

Fudbaler Čukaričkog smatra da njegova ekipa ne mora da brine za nastavak takmičenja u Ligi Evrope ako ponovi igru iz Jerevana.

Napadač Čukaričkog Slobodan Tedić posle pobede u revanšu protiv Banantsa i plasmana u drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope, bio je zadovoljan rezultatom i pobedom.

 "Prošli smo u drugo kolo, dali smo svoj maksimum i u prvoj i u drugoj utakmici. Prva je bila teža dok je nismo otvorili, druga utakmica je bila lakša kad smo dali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rani gol. Na nama je da radimo i treniramo kao i do sada i mislim da neće biti problema u daljem toku takmičenja", rekao je Tedić novinarima posle meča u Jerevanu.

Strelac jednog gola i jedan od najboljih na meču u Jerevanu, osvrnuo se na ubedljiv trijumf svog tima.

"Bitno je da nismo primili gol, a to što smo davali golove je događaj igrom i presingom".

Rival u narednom kolu najverovatnije će biti norveški Molde, koji posle prvog meča ima visokih 7:1 protiv Rejkjavika.

"Spremaćemo se za tu utakmicu, analiziraćemo ih. Ako budemo ušli u taj meč kao u ova dva, mislim da neće biti problema", zaključio je Tedić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.