Ajntraht nastavio sjajan niz, ali Krstajić strepi posle ovog meča! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajntraht nastavio sjajan niz, ali Krstajić strepi posle ovog meča! (video)

Srpski trio ponovo odigrao značajnu ulogu u novom trijumfu Ajntrahta, ali...

U pretposlednjoj utakmici 26. kola Bundeslige, Ajntraht je u Frankfurtu savladao poslednjeplasiranu ekipu Nirnberga sa 1:0 i nastavio seriju pobeda.

Ovo je timu iz Frankfurta četvrta uzastopna pobeda u Bundesligi, kojom je prišao na samo bod zaostatka za četvrtoplasiranim Menhengladbahom.

I ovoga puta su u pobedničkoj ekipi među starterima bili srpski reprezentativci Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kostić, Luka Jović i Mijat Gaćinović, ali ono što će veoma zabrinuti selektora našeg nacionalnog tima Mladena Krstajića, jeste podatak da je Kostić zbog povrede mišića morao da izađe iz igre desetak minuta pre kraja...

Kostić je bio i asistent kod jedinog gola na ovoj utakmici, a postigao ga je Hintereger u 31. minutu meča, na kraju akcije u kojoj je važnu ulogu imao i Luka Jović, jer je prethodno poslao veoma preciznu loptu na levu stranu ka Filipu Kostiću.

U samom finišu meča, hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je zamenio Luku Jovića, zatresao je mrežu gostiju, ali je taj pogodak naknadno poništen zbog ofsajda.

Ostalo je 1:0, nova tri boda za ekipu Ajntrahta.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.