Agonija Tadićevog Ajaksa – najveća u poslednjih 58 godina!

Izvor: B92, 27.Jan.2023, 00:19

Agonija Tadićevog Ajaksa – najveća u poslednjih 58 godina!

Nijednom se, od sezone 1964/1965, nije desilo da Ajaks ne pobedi u sedam uzastopnih utakmica holandske Eredivizije. Do aktuelne sezone 2022/2023.

Tim koji je i ove večeri kao kapiten predvodio Dušan Tadić remizirao je protiv Folendama rezultatom 1:1 (0:0).

To je šesti uzastopni remi Ajaksa u holandskom šampionatu, a ukupno sedmi meč bez trijumfa, te je borba za titulu sve dalja.

Najzaslužniji za ovakav ishod je sin Dejana Stankovića, Filip, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upisao čak sedam intervencija i sprečio je Ajaks da dođe do pobede.

Zapravo, Folendam je vodio od 59. minuta kada je Mirani bio strelac.

U poslednjih pola sata Ajaks je jurio da izbegne poraz i u tome uspeo u 80. minutu kada je Mohamed Kudus iz voleja zakucao loptu u mrežu.

Međutim, više od toga "kopljanici" nisu mogli i sada su na 5. mestu na tabeli sa 34 osvojena boda, dok prvoplasirani Fejenord ima 41.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASULO U AJAKSU: Smenjen trener, a za sve kriv sin Dejana Stankovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023

Neko je morao da plati ceh...Alfred Šruder nije više trener Ajaksa. Neko je morao da plati ceh za očajne igre i rezultate Kopaljanika u poslednje vreme. Remi sa Volendamom bio je kap koja prelila čašu o dovela do smene na klupi velikana iz Amsterdama...Šruder je bio na klupi Kopljanika od prošlog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"IGRALI SMO KAO KU**C" Dušan Tadić besan posle novog kiksa Ajaksa

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023

Nije štedeo reči kapiten Kopljanika...Fudbalerima Ajaksa ne cvetaju ruže ove sezone, završili su takmićenje u Ligi šampiona već u grupnoj fazi, dok u domaćem šampionatu su tek na petoj poziciji i posle kiksa protiv Folendama (1:1) otkaz je dobio prvi trener Alfred Šreder. Posle meča u Amsterdamu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.