Agent Lebron regrutuje po Americi, pet superstarova na listi, hoćemo li videti najbolji tim u istoriji?

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent Lebron regrutuje po Americi, pet superstarova na listi, hoćemo li videti najbolji tim u istoriji?

Ako bude uspeo u nameri da okupi "drim-tim" na Pacifiku, videćemo zaista neverovatne Lejkerse.

Lebron Džejms se razleteo na sve strane. Cilj, napraviti moćne Lejkerse, "Kralj" nema puno vremena, iako veruje da nije prošao zenit i smatra da ljudi u Americi prelako igrače koji uđu u takozvanu 12. sezonu, odnosno pređu 33 godine, nazivaju veteranima.

Lebron je večerao sa Vestbrukom i Entonijem Dejvisom, prvi je van domašaja, ali drugi i dalje želi u Lejkerse i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ni prvi pik drafta koji je završio u rukama Pelikansa neće ga naterati da promeni mišljenje. On ima za agenta Riča Pola, koji je takođe prisustvovao večeri u Malibu.

Videćemo šta će na kraju odlučiti Pelikansi, postavljali su zimus nerazumne uslove, imaju novog predsednika košarkaških operacija, Dejvida Grifina, priča se da je sporazum sada bliži.

Ali, to nije sve, kako javlja ESPN, Lebron je u kontaktu sa Kavijem Leonardom koji igra fantastično za Toronto, ali želi da ode iz Kanade, odnosno da se vrati na zapad Amerike. Slično razmišlja i Džimi Batler, on je nezadovoljan statusom u Filadelfiji.

Na listi su i Kajri Irving koji razmišlja o odlasku iz Seltiksa, ali i Kemba Voker koji prima samo 12 miliona po sezoni i svakako da čeka ugovor karijere.

Naravno, ne mogu svi da stignu u Lejkerse, ali sa Dejvisom i još jednom velikom zvezdom, recimo Leonardom, uz prateći sastav "mladih lavova", sigurno da bi Lejkersi bili jedan od kandidata za titulu, a svet video jednu od najkvalitetnijih ekipa u istoriji košarke.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.