Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2021, 06:26

AZIJA: Tavamba i Nestor El Maestro bi da nastave niz, Paločević i Seul traže izlaz iz tunela

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu...

URAVA - OITA, 09.00

(Fudbal, Japan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fudbaleri Urave nisu dobro počeli sezonu, ali su izabranici španskog trenera Rikarda Rodrigeza uspeli da se trgnu i vežu tri pobede. Seriju je prekinuo poraz od Serezo Osake u prošlom kolu (0:1). Povratku na pobednički put kada je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvenstvo, pošto su u međuvremenu savladali Jokohamu u Liga kupu (2:1), u domaćem timu nadaju se protiv Oite koja je iza sebe ima šest prvenstvenih poraza zaredom. Prethodni duel ova dva kluba, u oktobru prošle godine, završen je bez golova, što nije karakteristično za njihove okršaje.

SUVON SITI - SEUL, 09.30

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

I jedni i drugi očajno su počeli sezonu. Suvon siti posle 11 kola ima devet bodova i nalazi se na začelju K Lige 1, dok je petostruki šampion Seul treći otpozadi sa 12 boboda. Tim našeg Aleksandra Paločevića u seriji je od šest poraza i pokušaće na ovom gostovanju da prekine crni niz, a uzda se u tradiciju iz međusobnih duela. Seul ima četiri uzastopne pobede nad Suvon sitijem, uz gol-razliku 10:0.

SONGNAM - SUVON, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Timovi iz sredine tabele, istog učinka posle 11 kola, imaju obračun zakazan tačno u podne. I Songnam i Suvon osvojili su po 15 bodova, s tim da gosti imaju gol razliku plus tri (12:9), dok je domaćin na nuli sa 8:8. U martovskom duelu Suvon je slavio 1:0 i prekinuo seriju od tri pobede Songnama. Poslednjih godina kada se sastaju ovi rivali nema mnogo golova. Uglavnom od 0-2. Bivši član Napretka, Mladosti, Borca i Radničkog iz Niša, Uroš Đerić, standardan je u ekipi Suvona, dok se na drugoj strani očekuje nekadašnji igrač Novog Pazara, Fejsal Mulić.

BALESTIR - ALBIREKS NIGATA, 14.30

(Fudbal, Singapur 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gosti će pobedom pokušati da se vrate na vrh tabele, dok domaćin - kog s klupe vodi Marko Kraljević iz Dizeldorfa - posle dva poraza želi da se priključi gorenjem domu. U međusobnim duelima dosta je uspešniji Albireks Nigata jer ima 18 pobeda naspram Balestirovih sedam. Nerešenim ishodom završeno je osam susreta ovih klubova, baš kao i poslednji iz marta, u kom nije bilo pogodaka.

PERAK - MELAKA, 16.00

(Fudbal, Malezija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Perak posle devet kola ima devet bodova, a Melaka je na poziciji ispod sa sedam. Oba tima su iznad zone ispadanja, ali sudeći po formi u kojoj su počeli sezonu - čeka ih borba za opstanak. Bivši napadač Radnika iz Surdulice i Napretka, Stefan Nikolić, dao je tri gola u tri utakmice tokom aprila, pa se u gostujućem timu nadaju da će biti efikasan i na ovom gostovanju, na kom su prethodno u avgustu prošle godine slavili 1:0. Inače, Melaka je poslednji put na gostovanju u Ipohu poražena još 2017. godine. Od tada je dvaput pobedila, a jednom je bilo nerešeno. Kada je reč o golovima, ova dva kluba uglavnom igraju GG, mada je umelo da bude i 0:0, kao i 9:0 za Perak.

AL TAVON - AL FATEH, 21.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al Tavon se sjajnom serijom probio na četvrto mesto i gaji nadu da bi mogao stepenik više, odnosno u kvalifikacije za azijsku Ligu šampiona. Tim na čijoj klupi je od nedavno Nestor El Maestro, a u napadu igra Leandre Tavamba, nanizao je osam utakmica bez poraza, od kojih su sedam pobede. Nastavku uspešne serije domaćini se nadaju u duelu sa osmoplasiranim rivalom koji nema rezultatski pritisak u finišu sezone, jer je četiri kola pre kraja na sedam bodova od zone ispadanja, a izlazak na međunarodnu scenu je previše daleko. Ipak, gosti će želeti osvetu za nedavni poraz u polufinalu kupa, kada je Al Tavon kao domaćin slavio 3:2. Što se tiče prvenstva, opet je Al Tavon bio uspešniji (2:1), ovaj put kao gost sredinom januara.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.