Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2021, 09:06

AZIJA: Stojković blista u Al Fejhi, igra se i u Emiratima, Uzbekistanu, Jordanu...

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

KRL – SSGC, 12.00

(Fudbal, Pakistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

KRL je jedini neporaženi klub u elintoj ligi Pakistana. Ima po četiri pobede i remija i trenutno zaostaje dva boda za liderom Vapdom. SSGC je takođe u vrhu, na petom mestu, sa tri boda manje od današnjeg rivala. KRL je uspešniji u međusobnim utakmicama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u poslednje vreme. Dobio je tri od četiri duela. Prošle sezone je slavio na svom terenu sa 4:0, dok je poražen u gostima – 0:1.

METALURG BEKABAD – AGMK, 15.15

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

I ove sezone Pahtakor Dragana Ćerana je bio dominantan u Uzbekistanu i četiri kola pre kraja prvenstva je osigurao novu krunu. AGMK se bori sa Sogdijanom za drugo mesto koje donosi kvalifikacije za Ligu šampiona Azije. Oba tima su trenutno poravnata sa po 40 bodova. Metalurg ima četiri vezana poraza i brine oko opstanka u elitnoj ligi ove države. Ima samo bod više od Termeza, tima koji bi u ovom trenutku ispao.

________________________

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

_________________________

AL BATIN – AL FEJHA, 16.55

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al Batin je ostao pre nekoliko dana bez Nenada Lalatovića koji je dobio otkaz posle loših rezultata ovog tima na startu šampionata Saudijske Arabije. Al Fejhu s klupe predvodi Vuk Rašović, a gol ovog kluba čuva Vladimir Stojković. Nekadašnji reprezentativac Srbije brani odlično u novom klubu. Prima manje od gola po meču. Na sedam utakmica je šest puta vadio loptu iz mreže. Gosti su odlični, na iznenađujućem trećem mestu sa četiri boda manje od lidera Al Itihada. Al Batin ima samo jedan trijumf i trenutno je na mestu koje vodi u drugu ligu.

AL ITIHAD KALBA – AL UROBA, 16.15

(Fudbal, UAE 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin nema pobedu u prvih šest kola elitne lige Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ima četiri remija i dva poraza. Al Uroba je još slabija, samo tri boda u prvih šest kola, a primila je najviše golova u ligi, čak 15 (tri po meču). Četiri poslednja međusobna meča dobio je Al Itihad, a poslednja dva nije primio ni gol.

AL AGABA – AL DŽAZIRA, 17.00

(Fudbal, Jordan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al Džazira iz Amana ne mora da brine oko opstanka u elitnoj ligi Jordana, dok Al Agaba na devetom mestu i dalje strepi. Gosti su tri meča bez poraza, dok je domaćin posle tri uzastopne pobede poražen u prošlom kolu. U prvom delu šampionata, Al Džazira je slavila sa 3:1 protiv Agabe. Na četiri vezane utakmice ovih timova mreže su se tresle na obe strane (GG).

AL TAI – AL AHLI DŽEDA, 19.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Srpski stručnjak Zoran Manojlović posle titule u Alžiru sa Belouzdadom, nastavio je karijeru u Saudijskoj Arabiji i dobro mu ide. Uspeo je Al Tai da izvuče iz opasne zone, veže dve pobede, ali je prošle nedelje prekinuta dobra serija porazom od Abhe. Al Ahli je kralj remija ove sezone. Tim iz Džede, koji je nekada vodio Vladan Milojević, ima čak pet remija u prvih osam kola šampionata Saudijske Arabije.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Persepolis počinje odbranu trona, Urava juri Ligu šampiona, Tavambin Al Tavon bez pobede

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2021, 09:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu..URAVA – KAŠIVA, 12.00..(Fudbal, Japan 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Bliži se kraj šampionata Japana. Kavasaki je na pragu nove titule. Urava se bori za mesto u Ligi šampiona. Trenutno je peta,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.