Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 09:31

AZIJA: Samuraji i Kenguri po planu, derbiji u Iranu i Saudijskoj Arabiji

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

JAPAN - KIRGISTAN, 12.25

(Fudbal, Azijske kval. za SP)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Japan je bio veoma surov prema konkurenciji u svojoj kvalifikacionoj grupi za Svetsko prvenstvo. Ostvario je svih sedam pobeda uz gol-razkliku 41:1 i odavno obezbedio plasman u treću fazu. Danas mu je rival Kirgistan, koji je drugoplasiran, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali nema nikakve šanse da se nađe među četiri najbolje ekipe sa drugog mesta. Reklo bi se, lagana situacija za Samuraje.

AUSTRALIJA - JORDAN, 18.00

(Fudbal, Azijske kval. za SP)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Maksimalan učinak u Grupi B odavno je označio Australiju kao selekciju koja nastavlja kvalifikacije za Svetsko prvesntvo. Kengure večeras očekuje dvoboj sa Jordanom, koji ima imperativ rezultata jer je na drugom mestu sa tri boda više od Kuvajta, ali čak i da osvoji bod i završi iza Australije ne bi prošao dalje u konkurenciji najboljih drugoplasiranih. Neophodna mu je pobeda, kako bi bio gotovo siguran među najbolje četiri drugoplasirane reprezentacije.

IRAN - IRAK, 18.30

(Fudbal, Azijske kval. za SP)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Iz Grupe C samo jedno mesto vodi u treći krug kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a njega trenutno zauzima Irak. Situacija može da se promeni, jer Iran je samo dva boda daleko i večeras ima šansu da na domaćem terenu baci lidera na kolena i obezbedi prolaz. Ostaje mu i druga solucija, da preko najbooljih drugoplasiranih osigura treću fazu, a za to mu treba makar bod.

UAE - VIJETNAM, 18.45

(Fudbal, Azijske kval. za SP)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Možda je neočekivano, ali Vijetnam je lider Grupe G azijskih kvalifikacija za Mundijal. Ima dva boda više od Ujedinjenih Arapskih Emirata, a u poslednjem kolu druge faze ga očekuje upravo gostovanje toj reprezentaciji. Ove dve selekcije su odmakle konkurenciji i blizu su overavanja plasmana, a prema određenim kalkulacijama domaćem timu je dovoljan i bod da prođe kao jedna od najboljih drugoplasiranih ekipa.

SAUDIJSKA ARABIJA - UZBEKISTAN, 20.00

(Fudbal, Azijske kval. za SP)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Derbi meč Grupe D između Saudijske Arabije i Uzbekistana biće odlučujuć za obe selekcije. Domaćin je lider sa 17 bodova, gost ima dva manje, ali je u dobroj situaciji jer je trenutno među najboljim drugoplasiranim timovima. Ipak, potencijalni poraz bi mogao da mu napakosti ako UAE, Iran ili Jordan odigraju makar nerešeno. Zato bi gosti trebalo da igraju na sve ili ništa.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.