Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2021, 21:26

AZIJA: Pobeda Ulsana u 91. minutu, Kavasaki do tri boda posle preokreta

Pregršt uzbuđenja na istoku

GIRAVANZ KITAKJUŠU - Čiba 0:0

(Fudbal, Japan 2)

Giravanz je uspeo da odoli Čibi i stigne do prvog boda posle tri poraza. Susret timova koji se ne mogu pohvaliti idealnom formom protekao je praktično u potpunosti u ofanzivi gostiju, ali niko od aktera nije uspeo da zatrese mrežu te domaćin ni petu utakmicu nije uspeo da postigne gol dok je Čiba treći uzastopni put završila susret bez pogotka.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << PATUM JUNAJTED - KAJA 4:1 (2:0)

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Tajlandski prestavnik ubedljivo i rutinski je stigao do pobede nad predstavnikom Filipina. Pobedu su golovima u prvom delu susreta najavili Dangda i Diogo, dok je sve dileme razrešio crveni karton koji je dobio Rota u 49. minutu. Sa igračem više, tandem iz prvog poluvremena po još jednim golom stavio je tačku na susret, a počasni pogodak za goste postigao je Angeles u 81. minutu.

LI MEN VORIORS - TAJVAN STIL 4:1 (3:0)

(Fudbal, AFC kup)

Tri gola za četiri minuta otklonila su sve dileme po pitanju pobednika. Angel je načeo rivala u 7. minutu, a na njegov pogodak nadovezao se Akosta. U 11. minutu trećim golom Kim Seung Jang je uvećao vođstvo na tri gola, a Tajvan Stil je zaostatak uspeo da umanji u 86. minutu preko Estama. konačnih 4:1 postavio je Nakamura u trećem minutu nadoknade.

VIJETEL - ULSAN 0:1 (0:1)

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Predstavnik Južne Koreje stigao je do pobede u sudijskoj nadoknad, a strelac gola bio je Hinterser. Pogodak austrijskog napadača krunisao je inicijativu domaćina i tako Ulsanu doneo idealan početak takmičenja u grupnoj fazi.

KIZILKUM - BUNJODKOR 2:1 (2:0)

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Derbi 11. kola šampionata Uzbekistana pripao je domaćinu koji je sa dva gola u prvom poluvremenu uspeo da trasira put do pobede. Gosti su u 76. minutu pogotkom Mirakmadova vratili neizvesnost, ali do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo novih promena rezultata.

KAVASAKI - DAEGU 3:2 (1.1)

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Dva puta su gosti imali gol prednosti i dva puta je Damiao uspevao da neutrališe zaostatak, a potpuni preokret režirao je Šmit golom za 3:2 u 55. minutu. Poseban povod za žal Daegu ima zbog promašenog penala Edgara u 29. minutu kada je propustio priliku da udvostruči prednost i slomi domaćina.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.