Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 21:56

AZIJA: Nigata zaokružila dvojku, Arman i Havadar ubedljivi

Pogledajte kako su završene neke od utakmica koje su odigrane na azijskom kontinentu

ESTEGLAL – ŠAR KODRO 2:0 (0:0)

(Fudbal, Iran 1)

U prvih 45 minuta nije bilo golova, delovalo je da bi moglo sve da se završi nerešenim ishodom, a onda je Esteglal proradio. Prvo je Ramezani bio strelac u 48. minutu, a onda je u dubokoj nadoknadi vremena Gajedi podigao prednost Esteglala na 2:0 i to se ispostavilo kao konačan ishod.

KEJBAR >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << – ŠAHIN BUŠER 0:1 (0:0)

(Fudbal, Iran 2)

Vrlo lako je moglo da se dogodi da se ovaj meč završio bez golova, ali je na samom kraju meča Šahin stigao do pogotka u 86. minutu i "ukrao" ceo plen na taj način. Jeste Šahin ušao kao favorit u ovaj duel, a sa nova tri boda prestigao je Sepasi i popeo se na treće mesto na tabeli druge iranske lige.

BLAUBLIC – ALBIREKS NIGATA 0:2 (0:1)

(Fudbal, Japan 1)

Nigata je izašla kao bolja iz ovog meča i to zato što je davala golove onda kada protivnika najviše boli, a to je pred kraj oba poluvremena. Prvo je strelac za goste bio Homa u 45+3 minutu, a konačan ishod postavio je Jamura u 89. minutu i tu više nije bilo šanse za povratak Blaublica.

ARMAN GOHAR – NAVAD URMIJA 4:1 (1:0)

(Fudbal, Iran 2)

Ukoliko ste danas položili nade u Arman, niste se prevarili. Verovatno je pravi nagoveštaj svega toga bio u 36. minutu kada je Zarej bio precizan, a sa tim rezultatom se otišlo na pauzu. U nastavku je Arman podigao prednost na 2:0, pa primio gol u 73. minutu, dok je u nadoknadi vremena domaćin potvrdio i novim golom zacementirao pobedu.

HAVADAR – GOL REJHAN 4:1 (0:1)

(Fudbal, Iran 2)

Zanimljivo je da je ovaj meč počeo tako što je Gol postigao prvi gol u 4. minutu i vodio sa 1:0 na poluvremenu. A, onda je u nastavku došlo do potpunog preokreta. Redom su se u strelce upisivali Mahbub Mojaz, Rezanija, Bagaki i Purafraz i tada je, u 84. minutu, bilo jasno da će domaćin stići do ubedljive pobede.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.