Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2021, 12:09

AZIJA: Guangdžou Siti protiv Šendžena "ne zna kako se zove", Džohor se vraća na kolosek, Jang Lajonsi "džak za udaranje"

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

ŠANDUNG - KINGDAO, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Program četvrtog kola kineske Superlige otvoriće duelom Šandung i Kingdao. Domaćin u tekućem šampionatu ima dobre izglede za plasman u plej-of. O tome svedoče, između ostalog, i prve tri utakmice u sezoni. Šandung je zabeležio dve pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i remi, primio samo jedan gol i valja istaći da briljiraju legionari Maruan Felaini i Leonardo Pereira. Sa druge strane, Kingdao je do sakupio četiri boda, ne briljira u napadu i to bi moglo da ga košta ozbiljnijeg plasmana. U dosadašnja dva odmeravanja snaga Šandung je oba puta slavio sa 3:0.

GUANGDŽOU SITI - ŠENDŽEN, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jedan od derbija četvrte runde kineske Superlige je okršaj Guangdžou Sitija i Šendžena. Obe ekipe su dobro počele u prvenstvu, tako da će rezultat ličnog sastanka biti veoma važan u raspodeli mesta. Domaći sastav je zabeležio pomalo iznenađujući start, zaradivši sedam bodova. Posebno je impresivno što su puleni Van Gastela vrlo efikasni i raznoliki u ofanzivi, iako su po standardima kineske lige klub skromnog sastava. Šendžen je posle startne pobede nad Henaom u narednim mečevima bez datog gola. Tradicija je na strani gostiju, koji su na tri poslednja dvoboja slavili sa ukupnom gol-razlikom 9:0.

TAMPINES ROVERS - ALBIREKS NIGATA, 14.30

(Fudbal, Singapur 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Albireks Nigata će ove sezone imati dva jaka protivkandidata u borbi za tron Singapura. Iako je lider sa tri boda više od Lajon Sitija i Tampinesa, situacija bi mogla da se zakomplikuje već danas jer Nigata gostuje Roversima. Tampines je pre gotovo mesec dana poražen na gostovanju Albireksu sa 2:1, pa danas ima priliku da mu se revanšira i nanese prvi poraz u sezoni. Tampines je na tri dosadašnja domaćinstva ostvario maksimalan učinak uz gol-razliku 13:3.

TANŽON PAGAR - JANG LAJONS, 14.30

(Fudbal, Singapur 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tanžon Pagar i Jang Lajons su pokazali najmanje u uvodnom delu prvenstva Singapura. Daleko slabiji utisak ostavio je gostujući sastav, pošto je do sada osvojio samo tri boda i jedini je tim u ligi bez pobede. U proseku prima više od tri gola, a pre skoro mesec dana je deklasiran kod kuće od strane Pagara sa 4:0. Domaćin je u prošloj rundi iznenadio Tampines i izvukao bod, i veliki je favorit da još jednom "išamara".

PULAU PINAR - DŽOHOR, 16.00

(Fudbal, Malezija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Poraz u derbiju od Terenganua ostavio je posledice na Džohoru. Branilac krune i prvi favorit za titulu posle kiksa je posrnuo i remijem sa Kuala Lumpur Sitijem, da bi u poslednjem kolu minimalcem porazio Kedah. Danas lidera očekuje gostovanje Pulau Pinaru, koji je četvrtoplasiran, ali nema pravo na novi kiks jer mu je Terenganu na tri boda. Domaći sastav je u prošloj rundi prekinuo niz od devet duela bez poraza, pa je pitanje u kakvom je psihološkom stanju.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Žuta oluja i Crvena armija u klinču za titulu, Kanavarov Guangdžou zauzima pravi kurs

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2021, 09:34

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu..ČONGKING – HENAN, 12.00..(Fudbal, Kina 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Nemaju obećavajuć start sezone za Čongking i Henan, i upravo u međusobnom okršaju timovi jure prvi trijumf u novoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.